قابلمه ی لایف اسمایل میتواند بیماریهای شما را مانند یک پزشک درمان کند!

در واقع درست است که پخت و پز با قابلمه ی لایف اسمایل ممکن است مقداری آهن به وعده های غذایی شما اضافه کند.

اما دقیقاً چقدر به تعدادی از عوامل مانند آنچه می پزید، مدت زمانی که در تابه است و چدن شما به خوبی چاشنی شده است بستگی دارد.

اگر به دنبال درمان بیماری هایی مانند کم خونی ناشی از فقر آهن با پخت و پز با چدن هستید، باید بدانید که تحقیقات در مورد این موضوع هنوز بسیار محدود است.

میزان آهن اضافه شده به رژیم غذایی شما با پخت و پز با چدن احتمالا ناچیز است.

استفاده از چدن برای دریافت آهن بیشتر در رژیم غذایی ممکن است زمانی موثر باشد که در کنار سایر روش های درمانی مانند مکمل ها و تغییرات رژیم غذایی استفاده شود.

قابلمه

چدن برای بسیاری از غذاها معجزه می کند، اما چند مورد وجود دارد که ممکن است بخواهید از ظروف چدنی اجتناب کنید، مانند زمانی که آب را می جوشانید یا اجازه می دهید چیزی بجوشد.

دلیل آن این است که اگر غذای شما برای مدت طولانی در چدن پخته شود، طعم آهن بیشتری نسبت به آنچه می خواهید جذب می کند.

علاوه بر این، غذاهای اسیدی مانند گوجه فرنگی، آب لیمو، شراب و سرکه احتمالا طعم آهن چدن را جذب می کنند که ممکن است گاهی اوقات نامطلوب باشد.

آنها همچنین نسبت به ظروف چدنی خشن هستند و ممکن است مقداری از پوشش طبیعی نچسب ماهیتابه شما را از بین ببرند.

در مقایسه با انداختن ظرف در ماشین ظرفشویی، مراقبت از چدن ممکن است در نگاه اول کار اضافی زیادی به نظر برسد.

اما هنگامی که این فرآیند را چند بار انجام دادید، ممکن است تصمیم بگیرید که چند دقیقه اضافی که برای مراقبت از چدن خود صرف می کنید.

ارزش داشتن یک ظروف نچسب محکم را دارد که می تواند بارها و بارها استفاده شود.